Bel ons op:
038-20 20 503
 

Wij verwijderen asbest op een deskundige manier. Vraag direct een offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen

Verlenging Subsidie 'Asbest eraf, zonnepanelen erop'

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Verlenging Subsidie 'Asbest eraf, zonnepanelen erop' door te sturen naar een vriend.

De meeste provincies willen de bestaande subsidie Asbest eraf, zonnepanelen erop met één jaar verlengen. Wilt u asbestdaken verwijderen en zonnepanelen terugplaatsen? Dan zijn hiervoor ook de komende tijd wellicht subsidiemogelijkheden. Per 1 januari 2024 zijn asbestdaken verboden.

Verlenging

Op dit moment hebben de provincies Drenthe en Groningen al kenbaar gemaakt dat zij de subsidieregeling verlengen tot 1 september 2016. Woont u in één van de overige provincies? Deze provincies zullen uiterlijk begin oktober besluiten of zij de subsidieregeling ook verlengen.

Andere regelingen

Voor het verwijderen van asbest (zonder het terugplaatsen van zonnepanelen) is een subsidieregeling aangekondigd per 1 januari 2016. De voorwaarden hiervan zijn echter nog niet bekend.

Fiscale voorzieningen

In 2015 kunt u nog Vamil en/of MIA aanvragen bij het verwijderen van asbest (eventueel in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen). Hierbij gelden wel bepaalde voorwaarden. Op dit moment is nog niet bekend of u hier ook in 2016 gebruik van kunt maken.

Bron: www.countus.nl